Pas godt på tænderne

Man skal passe godt på sig selv og sin sundhed. Og sundheden starter faktisk mange steder, og en af dem er i din mund. Det er vigtigt, at der er styr på tænderne, så du ikke får huller eller sygdom i munden, som kan være til gene og besvær. Derfor er det en god ide indimellem at få foretaget en tandrensning hos tandlægen. Tandrensning for børn og unge kan volde problemer, hvis de har haft dårlige oplevelser, men sådan behøver det ikke at være. Læs med her og få et par tips og tricks til, hvordan besøget hos tandlægen bliver en succes for alle.

Tre gode råd inden I besøger tandlægen

  1. For det første er det en god idé at fortælle dine børn, hvornår I skal til tandlægen. Så har de nemlig mulighed for at forberede sig på det, og I kan inden besøget snakke lidt om, hvad der skal ske. Måske kan du forsøge at forklare, at det slet ikke er farligt, og at tandlægen ligesom lægen er der for at hjælpe.

  2. For det andet kan det være en rigtig god idé at fortælle tandlægen inden besøget, hvis et af børnene er utrygge. De dygtige tandlæger i Silkeborg og Ry har nemlig rigtig meget erfaring med at håndtere nervøse børn og unge, så tandrensningen bliver en succes.

  3. For det tredje er det godt at huske at børste tænder, inden I besøger tandlægen. Så kan tandlægen nemmere komme til og det hele går lidt hurtigere.

Bestil en tid til tandrensning

Så hvis det er ved at være tid til en tandrensning hos jer derhjemme, så er det bare med at få bestilt en tid så snart som muligt, så I er sikre på, at den kan passe ind i jeres kalender. Hvem ved, måske kan I kombinere det med en hyggelig fridag og bruge noget kvalitetstid sammen? Rigtig god fornøjelse med det hele og hils din tandlæge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *